Advokatkontor med egen avis

Bilde: Illustrasjonsbilde Advokatfirmaet Sylte

Advokatkontor med egen avis

Vi er noe mer enn bare et advokatkontor og har også vår egen avis. Laget av advokater for advokater, men er lesbar for ikke-advokater også!

Publisert: 1. juni 2017


Vi er advokater og skriver for advokater, og er undergitt Advokatforeningens regelverk. Vi formidler bare nyheter, fagartikler, kommentarer og meninger fra vår egen avis.

Vi vil ikke bli "misforstått" og vi er mer enn bare et advokatkontor. Avisen er lesbar for ikke-advokater også!

Avisen vil bare ha rettslig relevante nyheter og særlig stoff som faller under eller er i grensa for våre fagområder.

Vi vil aldri skrive om saker slik at vi identifiserer personer, med mindre det dreier seg om øverste ledelse i landet. Vi vil også alltid be om tillatelse til å skrive om det gjelder konkrete saker, og vi kjenner hvem som er parter i saken, før vi publiserer noe.

Vi holder på å implementere gamle artikler vi har skrevet på gammel plattform og det kan ta noen tid før 1000-vis av gamle artikler er på plass igjen i ny versjon. Dette skjer manuelt fordi vi ønsker å sikre kvaliteten på det som er skrevet og vil ikke republisere de som er "foreldet" ut fra endringer i regelverk m.m. De som søker med å bruke gamle linker, f.eks. delte fra sosiale medier, risikerer derfor en tid fremover å få 404-melding eller deler av bilde/tekst mangler i innledningen. Kontakt oss i så fall så kan vi hente ut fra arkivet manuelt for bare deg.

Du kan også benytte søkemotoren øverst til høyre i den grønne tykke linja, og søke med søkeord.

Dersom du har tips om rettslige avgjørelser som ikke er offentliggjort og som du mener vi bør skrive om, er du velkommen til å kontakte oss.

Plattformen for avisen er laget av NSN og har også en mobilversjon. Du finner den HER.


Del denne siden: